Ako urobiť detské kresby? Vernisáž pre Malyaki Kalyaki

Ako urobiť detské kresby? Vernisáž pre Malyaki Kalyaki

Počínajúc prvými dňami života bude dieťa poznať svet, aj keď je tento svet stále vo veľkosti svojej izby. Každý deň sa objavujú nové farby života, nové túžby a nové príležitosti. Už sme sedieť, vstávať, držať sa na postieľke postieľky, robiť prvý krok … Rozrušený otec a matka strieľajú úspech na kamere.
Ako urobiť detské kresby? Vernisáž pre Malyaki Kalyaki

Takýto dôležitý moment by sme si mali pamätať. Tam je čas – a pamäťové natreté steny a dobre, aj keď len ceruzou … mladý umelec pokusov a farby a farby na chuť tvorivosť.

Oh, čo sú tieto skvelé farby na steny – jam, melón, jogurt robia unikátne tapety: ekslyuziv postel s pristelkou, ktoré z nejakého dôvodu nie ste spokojní mama a otec. A začína: “Ach-ta-ta! Nemôžete – nemôžete, vy nevhodné shalunishka! “Umyť steny, puttied detské rukoväte, vyberte chutné farby.

Prijatá lekcia – dole! Ak by mohol povedať: môžete! je to potrebné! Prvý kameň na ceste k tvorivosti – drahé tapety, skrine a krásne rodičia. Prepáčte za stenu? Neľutujte. Poskytnite slobodu k tvorivosti, talent bude rásť – vrátite sa stokrát.

Nie sú všetci narodení umelci? Dovoľte mi nesúhlasiť. Dieťa je už talentované, zvyšok je výchova a trpezlivosť jeho rodičov. Takže, čo robiť? Ako nájsť kompromis medzi túžbou zachovať čistotu stien a nie poškodiť tento zázrak rozmazaným džbánom.

Pokúsme sa vyriešiť problém. Pre predškolákov a žiakov nižších ročníkov sa teraz ponúka obrovský výber detského nábytku rôznych farieb a farieb. Jediným problémom je nájsť miesto pre tento nábytok, ak je plocha bytu menšia, než by sme chceli.

Povinný prvok v detských súpravách je miestom pre kurzy (kancelárske a kancelárske), v ktorých môžete na regáloch usporiadať všetky doplnky kreativity. A dajte kresby do zásuviek. Pohodlné, ale nie zaujímavé.

Deti milujú jasnosť: more je modré a otec je silný a moja matka je krásna. Výkresy s maľovaným otecom a matkou nemožno odstrániť do ďalekého rohu, najmä vyhadzovať! Toto je detský svet v miniatúre. Rodičia by mali byť chválené pre dieťa, hodnotenie jeho práce.

Pre najlepšie diela, ktoré si s ním vyberiete, zorganizujte deň otvorenia. Výstava sa ukáže, ak sa tiahne z jednej steny do druhej hrubé rybárske línie, môžete tenké motúzky. Výkresy, aplikácie, upevnené svetlými klobúkmi, vás naplnia pýchou mladých talentov.

Nevyhadzujte zásuvky zo starých skriniek. Maľovaním ich v rôznych farbách a ich upevnením na stenu vytvoríte jedinečný dizajn pre detský kútik. Získané police, a v nich, vkladanie dekoratívne háčiky, môžete visieť remesiel a príspevok práce dieťaťa.

Dieťa vo veku 5-6 rokov vám môže pomôcť pri zostavovaní kresieb, neodmietajte jeho pomoc. Ak nie je možné zakúpiť bagetu na výkresy, môžete ju použiť na vytvorenie rámčeka pod sladkosťami. Iba žiaduce nie je príliš svetlé. Koniec koncov, musíte sa sústrediť na kresbu dieťaťa sama. Ako vytvoriť vzor – môžete nájsť na internete.

Zaujímavé možnosti pre kreslenie návrhov – a figúrky z preglejky alebo lepenky. Napríklad, prívesy, maľoval v rôznych farbách, upevnenie na stenu s určitým intervalom, a medzi nimi pretiahol vlasec, na ktorom sú zavesené obrazy.

A múr je zarámovaná a dieťa je šťastné. Hlavná vec – všetko v hernej forme. Existuje veľa možností pre dizajn: vtáky na drôte, strom s letáky, dom s oknami. Fantazie nie je obmedzená. Ale stane sa, že práca nahromadená nemereno, čo robiť v tomto prípade? Najlepším spôsobom je fotografovanie a vytvorenie albumu: elektronicky alebo v naturáliách z fotografií.

Dieťa rastie, jeho kresby sú čoraz zaujímavejšie a pestré. Stojí za to premýšľať o tom, ako najlepšie pracovať v krásnych bagetách pod sklom. Toto bohatstvo sa nestydí za to, aby bolo umiestnené v iných miestnostiach ako ozdobný prvok interiéru. A dieťa je potešené a hostia nebudú ponechať bez pozornosti.

Kedy odstrániť tieto práce vo vzdialenej krabici? Najťažšia otázka pre rodičov. Odpoveď na to dáva vášmu dieťaťu – keď sa cíti ako dospelý. Ale úžasný paradox Banaby.sk – internetový obchod: potom sami nechcete vyčistiť tieto kresby a diela. V nich a vo vašom živote.

Leave a comment